Opvisning 2020

Aflyst pga. Corona

Vores opvisning i 2020 er lørdag d. 28. marts kl. 9:30 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Entré for voksne er 25 kr. børn til og med 15 år er gratis. Ligeledes er medlemmer gratis.

Til- og framelding sker efter aftale med den enkelte træner for holdet.

Program for opvisningsdagen

Kl. 9.00 Alle gymnaster mødes med instruktørerne (til udlevering af T- shirts)

Kl. 9.30 Fælles indmarch, velkomst ved formanden og fælles opvarmning

Kl. 10.00 Forældre/barn

Kl. 10.20 Abeunger

Kl. 10.40 Fjends GF’s dansehold

–                    Mini dance
–                    Junior dance
–                    Fort dance
–                    Young dance

Kl. 11.20 Spring og fræs

Kl. 11.40 FGF Mix

Kl. 12.00 – 12.45 fri lege på redskabsbanen

Kl. 12.30 udtrækning af præmier

Kl. 13.00 Salling Ungdomsskole

Kl. 13.30 Fælles udmarch

Tak for i dag ved formanden

Vi glæder os til at se jer

Særligt i år har vi i gymnastikforeningen fået flere henvendelser omkring Coronavirus og om det påvirker vores opvisning d. 28. marts 2020.

Bestyrelsen følger situationen tæt og får blandt andet hjælp og vejledning fra DGI omkring hvordan vi bedst håndterer gymnastikarrangementer med under 1000 deltagere.

Som det ser ud nu gennemfører vi opvisningen, men vil implementere forskellige forholdsregler i forhold til bl.a. adgang og hygiejne for deltagere og publikum i løbet af opvisningsdagen.

Vi følger som sagt situationen tæt og meget kan ændre sig på 3 uger i både den ene og den anden retning og vi melder ud på e-mail til alle vores medlemmer og på Facebook, hvis situationen ændrer sig så meget, at vi laver ændringer i forhold til afholdelse af opvisningen på den fastlagte dato.