Bliv støttemedlem

Som lokal gymnastikforening er vi glade for den store lokale opbakning til vores aktiviteter. Men vi når først børnene er flyttet store eller du selv har afsluttet din aktive karriere, forsvinder den naturlig tilknytning, selv om mange stadig gerne vil støtte op.

Det har vi lyttet til og derfor er det nu muligt at blive støttemedlem for kun 50 kr. om året.

Alle, som ønsker at støtte foreningens arbejde, og som ikke har aktive gymnaster i hustanden, kan blive støttemedlem.

Som støttemedlem får du fri entré til opvisninger og selvfølgelig fuld stemmeret til generalforsamlinger og mulighed for stille op til bestyrelsen, hvis du ønsker at være aktiv der.

Indmeldelse

Har du tidligere gået på et af vores hold så siger vi velkommen tilbage og tak fordi du vil være med til at støtte igen og du kan gå direkte til tilmelding i bunden af siden og tilmelde dig med dit eksisterende login.

Tilmelding og betaling uden Dankort?

I vores medlemssystem er det desværre kun muligt at betale med Dankort. Har du ikke Dankort skal du oprettes manuelt og betale med MobilePay eller bankoverførsel.
Du finder formularen til manuel tilmelding her. Vær opmærksom på at denne process tager længere tid og din tilmelding er først endelig når vi har registreret din betaling.

Helt nyt medlem

Er du helt ny i foreningen eller ligger din aktive periode et par år til bage skal du oprette en bruger i systemet for at du kan tilmelde dig.

Klik på “Opret ny bruger” herunder og opret dig, hvorefter du vil modtage en e-mail med det brugernavn og adgangskode du skal bruge til at tilmelde dig som støttemedlem.

TIP: Hvis du opretter alle husstandens brugere med samme e-mailadresse og telefonnummer vil du fremover kunne vælge mellem dem som forskellige profiler, når du skal tilmelde jer til et hold eller støttemedlemskab.

 

Tilmelding

Støttemedlem 2023

Pris: 50,-

Alder
Alle


Som støttemedlem er du med til at støtte op om en aktiv lokal gymnastikforening. Medlemskab giver fri entré til opsvisninger og fuld stemmeret til generalforsamlinger og mulighed for at stille op til bestyrelsen

Kontaktperson(er) i bestyrelsen
Ansvarlig Sissel Sørine Jørgsensen Sissel Sørine Jørgsensen