Onsdag d. 6. april afholder Fjends Gymnastikforening generalforsamling i Stoholm Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden følger vedtægterne.

Før generalforsamlingen vil foreningen være vært for fællesspisning til de familier der ønsker at deltage i generalforsamlingen og under selve generalforsamlingen vil der være tumlebane i hallen for børnene.

På generalforsamlingen vil bestyrelsen fortælle om året der er gået og I vil have mulighed for at komme med input til hvordan vi videreudvikler foreningen, tiltrækker frivillige, så vi sikrer at der også i fremtiden er et gymnastiktilbud for børnene i Stoholm.

Spisning starter kl. 17:30 og ca. en halv time efter forventes vi at gå igang med selve generalforsamlingen. Generalforsamlingen er åben for alle, men deltagelse i fællesspisning kræver tilmelding via Conventus nedenstående adresse:

https://www.conventus.dk/dataudv/www/new_tilmelding.php?foreningsid=2867&gruppe=767628&skjul_nyt_medlem=1&skjul_allerede_medlem=0

Vi håber at se rigtigt mange af jer denne aften.

I forbindelse med generalforsamlingen skal der også vælges nye medlemmer til bestyrelsen, for at foreningen kan fortsætte, så hvis det er noget for dig så hører vi gerne fra dig. Kunne du være interesseret, men er i tvivl om hvad det indebærer og du også meget velkommen til at tage kontakt og høre mere om arbejdet, inden du melder dig til noget.