Hold og tilmeldinger

Planlægningen af sæson 2020/2021 er i fuld gang så hold hold øje med siden her og vores Facebook-side for informationer om opstart og tilmelding.

Herunder kan du se en kort oversigt over holdene og klikke dig ind på holdene for at læse mere om hvert enkelt hold og tilmelde dig selv eller dit barn til holdet.

Været med før?

Har dit barn gået på et af vores hold et tidligere år så siger vi velkommen tilbage og du kan gå direkte til holdoversigten herunder og tilmelde dig med dit eksisterende login.

Tilmelding og betaling uden Dankort?

I vores medlemssystem er det desværre kun muligt at betale med Dankort. Har du ikke Dankort skal du oprettes manuelt og betale med MobilePay eller bankoverførsel.
Du finder formularen til manuel tilmelding her. Vær opmærksom på at denne process tager længere tid og din tilmelding er først endelig når vi har registreret din betaling.

2 prøvegang

Som altid er der på vores hold 2 gratis prøvegang, hvor man kan se om det er noget for en.

Men af hensyn til bl.a. trænernes planlægning og tiltag i forbindelse med Corona, vil vi gerne have at alle tilmelder sig fra første træningsgange. Skulle man så ønske at stoppe efter de 2 prøvegange vil kontingentet blive refunderet af gymnastikforeningen.

Oprettelse af nye gymnaster

Er det første gang du/dit barn skal tilmeldes et hold skal du oprette en bruger i systemet for at du kan tilmelde dig selv eller dit barn.

Det første gang skal du først klikke på “Opret ny bruger” herunder og oprette dig, hvorefter du vil modtage en e-mail med det brugernavn og adgangskode du skal bruge til at tilmelde dig eller dit barn til holdet.

Alle deltagere/børn skal have deres egen profil, så har du f.eks. 2 børn skal de begge to oprettes som brugere.

TIP: Hvis du opretter alle husstandens brugere med samme e-mailadresse og telefonnummer vil du fremover kunne vælge mellem dem som forskellige profiler, når du skal tilmelde jer til et hold.

Holdoversigt

Forældre - Barn

Fra 1 til 3 årige

Abeunger

Fra 3 til 5 årige

minispring

Fra 6 til 9 årige

maxispring

Fra 10 år og op

FunkyDance

Pris: 550,-

Årgang 2014-2015

Der er sæsonstart uge 35 og 43 (se de enkelte hold for detaljer) og der er ikke træning i ugerne 42, 51,52 og 7

Holdbeskrivelser

Forældre - Barn

Fra 1 til 3 årige

Henriette B. Josefsen

Onsdage kl. 16:30 - 17:30

Opstart uge 35

Forældre/barn gymnastik er en times kvalitets tid for dig og dit barn. Her vil vi gennem sang, leg og bevægelse give barnet udfordringer på deres motoriske færdigheder og dets kropsbevidsthed. På holdet lægger vi stor vægt på at forældre deltager aktivt i gymnastikken sammen med deres barn, derfor bedes alle møde op i sportstøj. Det vil være en stor fordel hvis børnene kan gå, eller som minimum kan kravle når i starter på holdet.

Træner Henriette B. Josefsen Henriette B. Josefsen
Abeunger

Fra 3 til 5 årige

Maibrit  Lieding Bech

Mandage kl. 16:30 - 17:30

Opstart uge 35.

Er du til spræl, hop og leg, så er abeungerne lige noget for dig. På holdet Abeunger arbejder vi med at styrke de grundmotoriske færdigheder såsom at kravle, krybe, trille/rulle, hoppe, kaste, klatre, lave kolbøtter, stå på hovedet osv. Derudover vil vi undervejs også øve de første skridt hen imod den mere tekniske redskabs- og springgymnastik. Vi varmer op til glad musik og laver redskabsbaner med masser af udfordringer. Under hele træningen vægter vi højt, at vi skal ha’ det sjovt samt at børnene synes det er trygt og hyggeligt at gå til gymnastik.

Træner Maibrit  Lieding Bech Maibrit  Lieding Bech
Hjælpetræner Mette A. Mette A.
minispring

Fra 6 til 9 årige

Chantal Nielsen, Michael John Kristiansen

Torsdage kl. 16:00 - 17:30

Opstart uge 35.

Har du set dine venner lave en vejrmølle eller en salto? Vil du gerne selv lære at lave sådan en? Eller vil du gerne blive bedre til at springe og måske lære et nyt spring? Så meld dig til spring 0.-3. Kl. Vi fokuserer på at komme fra en basis øvelse, som en kolbøtte, til et rigtigt spring, som en salto. Vi opbygger og træner også muskler og motorik så i kan blive en bedre springgymnast.

Træner Chantal Nielsen Chantal Nielsen
Træner Michael John Kristiansen Michael John Kristiansen
Hjælpetræner  Camilla van den Berghe Camilla van den Berghe
maxispring

Fra 10 år og op

Chantal Nielsen, Michael John Kristiansen

Torsdage kl. 17:30 - 19:00

Opstart uge 35.

Kan du lide at lave vejrmøller, saltoer og andre spring? Kan du lide at bevæge dig? Vil du gerne udfordre dig selv og lære noget nyt? Så skal du melde dig på springholdet for 4.-? Kl. Om du er nybegynder, let øvet eller øvet, så er der udfordringer for alle. Vi fokuserer på springgymnastikken, men der vil også være træning af muskler og motorik, da det er en vigtig del, når man vil være en god springgymnast.

Træner Chantal Nielsen Chantal Nielsen
Træner Michael John Kristiansen Michael John Kristiansen
Hjælpetræner  Camilla van den Berghe Camilla van den Berghe
FunkyDance