Tilmelding

Tilmelding

 

Forældre-Barn
Barnets navn tilmeldes

400,-

Alder

0-3 år

Træner

Henriette Bundgaard Josefsen

Sted

Stoholm Skole Gymnastiksalen

Abe Ungerne

400,-

Alder

3-5 år

Træner 

Sissel Sørine Jørgsensen

Maibrit  Lieding Bech

Sted

Stoholms Fritids & Kulturcenter sal 2

Spring & Fræs

650,- 

Alder

6-10 år 

Træner

Julie Obitsø Christensen

Jesper Brix Pedersen 

Sted
Stoholms Fritids & Kulturcenter sal 2

FGF Mix

650,-

Alder

10+ år

Træner

Jesper Brix Pedersen

Susan Mark

Sted

Stoholms Fritids & Kulturcenter sal 2

Zumba Kids

650,-

Alder

6-11 år

Træner

Vivian Søndergaard

Sted

Stoholm Skole Lille Sal

Cross Dance

650,-

Alder

16+ år

Træner

Henriette Josefsen

Sted

Stoholm Skole Lille Sal

 

Holdbeskrivelse

Forældre og barn

 

Forældre/barn gymnastik er en times kvalitets tid for dig og dit barn. Her vil vi gennem sang, leg og bevægelse give barnet udfordringer på deres motoriske færdigheder og dets kropsbevidsthed.
På holdet lægger vi stor vægt på at forældre deltager aktivt i gymnastikken sammen med deres barn, derfor bedes alle møde op i sportstøj.
Det vil være en stor fordel hvis børnene kan gå, eller som minimum kan kravle når i starter på holdet.

Abeungerne

 

Er du til spræl, hop og leg, så er abeungerne lige noget for dig. På holdet Abeunger arbejder vi med at styrke de grundmotoriske færdigheder såsom at kravle, krybe, trille/rulle, hoppe, kaste, klatre, lave kolbøtter, stå på hovedet osv. Derudover vil vi undervejs også øve de første skridt hen imod den mere tekniske redskabs- og springgymnastik. Vi varmer op til glad musik og laver redskabsbaner med masser af udfordringer. Under hele træningen vægter vi højt, at vi skal ha’ det sjovt samt at børnene synes det er trygt og hyggeligt at gå til gymnastik.

Spring og Fræs

 

Kan du lide at være sammen med andre børn i din alder?
Kan du lide at have det sjovt?

Og vil du have sved på panden imens?
SÅ ER DET HER DET SKER

Spring og Fræs er for børn i alderen 6-10 år. Både for begynder, øvede, drenge og piger.
På dette hold vil vi arbejde med rytmisk gymnastik og de mest grundlæggende spring. Det vil være en blanding mellem holdet Børnefræs og junior spring som i kender det fra forrige sæson.

Alle vil komme til at prøve både spring og fræs delen, og alt efter interesse hos børnene blive opdelt til nogle træninger.

Lyder dette som noget for dig, så kom og spring og leg med os.

FGF Mix

 

Har DU set f.eks. en efterskole lave gymnastikopvisning?
Har DU lyst til at være med til at lave noget lignende?
Synes DU, at det skal være sjovt og spændende at lave gymnastik?
– Så er DU mere end velkommen på dette hold!

FGF MIX er et nyt hold, hvor vi vil prøve at lave gymnastik med disse spørgsmål som udgangspunkt. Derfor vil der på holdet blive arbejdet med en blanding af rytmisk gymnastik og springgymnastik, deraf navnet ,,MIX”.

Så forhåbentligt skulle FGF MIX kunne gå på gulvet til foråret med en opvisning bestående af både spring og rytme. Det er i hvert fald tanken bag holdet, men vi må se, hvor det bærer hen; Det er jo mindst lige så vigtigt, at have det sjovt med det man laver – også gymnastik!

Desuden skal det nævnes, at holdet ,,Spring” fra de seneste sæsoner er blevet til dette hold. Selvom vi fra FGF’s side har lavet denne ændring, så håber vi at jer derude vil tage godt imod det og støtte op omkring det projekt, som FGF MIX et eller andet sted er.

Og husk: Der er plads til alle, uanset hvor god man er!

Zumba Kids

 

Beskrivelse er snart på vej…

Hit Fit Dance

 

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Der tages udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene,der brager ud af højttalerne..!

En Hit Fit Dance timen er for alle fra 11 år og op, i alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til at give dine elever en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så I behøver ikke, at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt person at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra jeres egne fysiske ellertekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle allerede ved den første undervisningsgang.

Crossdance

 

En Crossdance time er en modulopbygget dancefitness time, så man er både omkring Dance, Bodytoning, Cardio og timen slutter altid med et balance modul og udstræk. Det vil sige, hele kroppen bliver trænet på de 60 min. en Crossdance time varer, der kan blive gjort brug af elastikker, små håndvægte og måtter.

I modulerne kan der være koblet et element fra de latinamerikanske danse ind, som samba, rumba, tango eller jive.

Vi vil danse til gamle klassikere og de nyeste radiohits og smilet vil brede sig og sveden vil dryppe fra din pande, og det er svært ikke at blive glad i låget.
Koreografierne er forholdsvis simple, med andre ord: Keep It Simple

Zumba

 

Beskrivelse er snart på vej…