Book trampolin

Der er nu åbent for tilmelding til gratis prøvegange i uge 50 og uge 51 2019.
Vælg uge og dag herunder og klik tilmeld. Du modtager en e-mail med bekræftigelse hvis du er blandt de første 10 på hvert hold – pladserne gives efter først til mølle så du er ikke garanteret en plads før du modtager en bekræftigelse fra os.

Ved at udfylde nedenstående formular skrives du op til en plads på vores Jumping Fitness hold tirsdag eller torsdag kl. 20:00-21:00 på Stoholm Skole (den store sal).

Da der kun er 10 pladser pr. gang, reserveres de efter "først til mølle"-princippet og din tilmelding er derfor først endelig når du modtager en bekræftigelse på sms eller e-mail om, at du har fået en plads på ugens hold.
Fristen for tilmelding til den kommende tirsdag er søndagen før kl. 21:00 og fristen for tilmelding til torsdagsholdet er tirsdag aften kl. 21:00.

Alle der har fået en plads vil modtage bekræftigelse ved deadline for tilmelding.

Skulle du, mod forventning, efter tilmelding blive forhindret i at deltage kan du kontakte træneren, så vi kan forsøge at afsætte trampolinen til den næste på ventelisten. Kan vi ikke nå at afsætte pladsen hæfter du som udgangspunkt for betalingen.


Alle der har fået en plads vil modtage bekræftigelse ved deadline for tilmelding.