Gæster

Som gæster til Tour de Stoholm skal du spise 3 retter hos 3 forskellige værter inden aftenen sluttes af med fest hvor alle deltagere i Tour de Stoholm.

Læs mere om Tour de Stoholm her

OBS: Prisen er 400 kr. pr. par, så meld kun den ene af jer til, så I ikke unødigt reserverer to pladser.

Tilmelding af gæster

Der er nu åbent for tilmelding til Tour de Stoholm 2024 og datoen er 23. mart 2024 og herunder kan du tilmelde jer som gæster. Vil I hellere være værter (uden værter, ingen gæster), så foregår tilmeldingen på den her side.

Der er to måder at tilmelde sig i år.

Tilmeld og betal nu

Den først metode er via “Tilmeld og betal nu”-knappen herunder. Her bliver du tilmeldt og betaler med det samme, så længe der er ledige pladser, og kan automatisk komme på venteliste, hvis alle pladser er optaget. Det er kun muligt at betale med Dankort ved “Tilmeld og betal nu”.

Tilmeld og betal nu

Betal med MobilePay

Har du ikke Dankort er det også muligt at betale med MobilePay, ved at udfylde nedenstående formular og betal betale med MobilePay.
Det er vigtigt at det navn du tilmelder med og dit mobilnummer er det samme som du bruger til at betale med på MobilePay for at vores kasserer kan matche din betaling med din tilmelding.

Da denne form for tilmelding kræver manuel behandling af vores kasserer, er du ikke garanteret en plads før vi har behandlet din tilmelding, da alle pladser kan være optaget, så har du Dankort og vil være sikker på en plads anbefaler vi at bruge “Tilmeld og betal nu” herover.


Når du har udfyldt formularen kan du betal med MobilePay ved at scanne denne QR


(400 kr. til MobilePay 614252)